ekscest

We love movies and would never hurt one.

Piran zoper sonce

Objavil ekscest, dne 27.10.2010

Po ljubljanskem bossmanu je svojega dobil še Piran. Tokrat dobesedno: Peter Bossman.
YouTube slika preogleda

Janez Belina analogije (Primorci in Zamorc, ki je na tem, da DELA) gor ali dol, kar je bolj resno od smrti, je slogan kampanje:
“Skupaj. Proti soncu.”
Župan in mesto, ki sta se odločila strmoglaviti sonce. Resda se ta kot paparac vsiljiva zvezda vsak dan potopi v morje, a menda je bilo ocenjeno, da to ni dovolj. Kaj je to sončni kra(l)j v primerjavi s protisončnim?

Podrobnosti udejanjanja tega neverjetnega načrta še niso znane, a ne gre dvomiti, da nekomu s takim priimkom ne bi uspelo vse, kar si zamisli. Morda kaj več od tega ne bomo nikoli izvedeli, preprosto se bo zgodilo – čez noč, in noč bo potem v Piranu tudi ostala. Duh razglednic, ki pošiljajo pozdrave by night, bo oživljen in ovekovečen hkrati.

Piran in dark forever, or at least indefinitely.1

Kaj bo s teranom, soljo, olivami, kakiji, celotno floro in favno … kopanjem? Šjor Stipe svetuje:
http://www.dailymotion.com/videoxcxc1i

  1. Foto: U. Trnkoczy(back)
  • Share/Bookmark

2 odgovorov v “Piran zoper sonce”

  1. SemSemovca pravi:

    Sonce,voda,garaže,plaže,Brozman,Bossman,Janković,Popović,palme,parki,galerije emporium,pinki,top modeli,super modeli,gačanovići,…tilu lilu…we are all entering the twilight zone.

  2. Loris pravi:

    Lepi kraj!

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !